Osteaften med Yves Antoine
En aften med kombination af fisk og oste fra YA ost
I samarbejde med Niels Chr. Lasota fra Sigurd Müller Vinhandel
Appetizer
Craquers med silderogn og fromage blanc
Marineret havørred med saltet citron og Crottin de Chavignol fumé
Tun og kammuslingetatar med Mascapone créme
2021 Pet Nat 8.21 Blanc de Blancs Brut Nature – Le Domaine d´Henri, Chablis
Crémesuppe af jomfruhummer, jordskokker og Emmentaler croutons
2021 Grauburgunder Trocken, Weingut Burd Ravensburg, Baden-Kraichgau
Pighvarfilet med fondue af trøfler, trøffelattrape og sauce Chaource
2021 Montagny 1.er Crû Les Deux Terres, Sandrine Deletang
Stegt helleflynder, parmesan tuiles, syltede strandkveller og parmesansauce
2019 Savennières La Croix Picot, Domaine Fournier-Longchamps
Farserede vagtler med morkler og aligot
2019 Hautes Côtes de Nuits, Domaine Pierre Naigeon
3 slags oste:
Lun Chevrotin des Arrivais
Gedeost
Roquefort og syltede ingefær
2022 Riesling Kabinett Gutswein, Weingut K. F. Grobe, Hessen
Kaffe med grand four - craquelin au café
Armagnac VSOP Nismes-Delclou – Dream Cream Liqueur de Calva – Dupont