Vores menu
December
Tre-retters menu
Dampet havtaske med tomatsalsa og letrøget hvidvinsauce
Fisk fra brændegrillen med svampe og sauce beurre blanc
Pæretærte med chokoladeis og karamel
Pris pr. menu 595,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget Laks med hjemmerørt rygeostcréme, salat og rugbrødschips kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr. 345,-
Information
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden
Forretter
Ceviche af torsk og stegt kammusling med lime og marineret fennikel
Dampet havtaske med tomatsalsa og letrøget hvidvinsauce
Stegt pighvar med hummer og trøffelsauce
Hovedret
Grillet helleflynder og indbagt kulmule med svampe og sauce beurre blanc
Dessert
Pæretærte med chokoladeis og karamel
Priser
3 retter kr. 695,-/ 3 vine kr. 565,-
(Forret, hovedret, dessert)
4 retter kr. 850,-/ 4 vine kr. 695,-
5 retter kr. 950,-/ 5 vine kr. 795,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 2055,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret,
og kaffe med petits fours)
Tilvalg af franske oste kr. 195,-
Franske gedemælk oste med honning, timiantuile og æblechutney
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden

