Julemenu 2025 - 24. retter i 6 serveringer
Julemenu 2025
1.
Kammusling med citronsabayonne
Tun, agurk, tangsalat og Wasabicréme
Calamari, aioli, chili i brickkurv
Varmøget ørred, ørredrogn og malttærte
Vin: Champagne Brut Origine, Champagne Mandois
2.
Gratineret østers, strandkveller, tangsmør
Jomfruhummer i kadaif
Dampet havtaske med silderogn i Mascapone
Hummerbold med tartarsauce
Vin: Riesling Feinherb, Weingut Meierer, 2022
3.
Rødtungepaupiette, blondetuile og purløgssauce
Rødtunge en croute, tomat og beurre blanc
Rødtunge med vagtelæg og kaviar
Helleflynder, octopus og persillesmør
Vin: Albarino, Castel de Fornos, 2024
4.
Pighvar, Karl Johansvampe og æblekugler
Stegt pighvar, hummer og bisque
Dampet kulmule, knivmusling og spinatcréme
Grillet havtaske, oliven panchetta og sauce verde
Vin: Chardonnay, Domaine Sylvaine et Alain Normand, 2022
5.
Andekråser, julesalat og selleri remolade
Squashrulle med ratatuille og glace
Vagtel, jordskokker og trøffelsauce
And á l’orange, og pommes Gaufrette
Vin: Château La Croix Saint Estephe, Bordeaux, 2019
6.
Mandarin granité på rischips
Chokoladeis og appelsinnougatine
Taco, dulcecréme og kanel
Vandbakkelse med kirsebærcréme
Vin: Rivesaltes Rouges, VDN, Château de Corneilla, 2016
Pris pr. menu kr. 1295,-
Vinmenu med ét glas vin til hver ret á kr. 845,-
Vinmenu med halve glas á kr. 445,-
Bordbestilling til julemenuen på tlf. nr. 65 32 32 33 eller email bestilling@rudolf-mathis.dk

