Julemenu 2025 - 24. retter i 6 serveringer

Julemenu 2025

1.

Kammusling med citronsabayonne
Tun, agurk, tangsalat og Wasabicréme
Calamari, aioli, chili i brickkurv
Varmøget ørred, ørredrogn og malttærte
Vin: Champagne Brut Origine, Champagne Mandois

2.

Gratineret østers, strandkveller, tangsmør
Jomfruhummer i kadaif
Dampet havtaske med silderogn i Mascapone
Hummerbold med tartarsauce
Vin: Riesling Feinherb, Weingut Meierer, 2022

3.

Rødtungepaupiette, blondetuile og purløgssauce
Rødtunge en croute, tomat og beurre blanc
Rødtunge med vagtelæg og kaviar
Helleflynder, octopus og persillesmør
Vin: Albarino, Castel de Fornos, 2024

4.

Pighvar, Karl Johansvampe og æblekugler
Stegt pighvar, hummer og bisque
Dampet kulmule, knivmusling og spinatcréme
Grillet havtaske, oliven panchetta og sauce verde
Vin: Chardonnay, Domaine Sylvaine et Alain Normand, 2022

5.

Andekråser, julesalat og selleri remolade
Squashrulle med ratatuille og glace
Vagtel, jordskokker og trøffelsauce
And á l’orange, og pommes Gaufrette
Vin: Château La Croix Saint Estephe, Bordeaux, 2019

6.

Mandarin granité på rischips
Chokoladeis og appelsinnougatine
Taco, dulcecréme og kanel
Vandbakkelse med kirsebærcréme
Vin: Rivesaltes Rouges, VDN, Château de Corneilla, 2016

Pris pr. menu kr. 1295,-

Vinmenu med ét glas vin til hver ret á kr. 845,-

Vinmenu med halve glas á kr. 445,-


Bordbestilling til julemenuen på tlf. nr. 65 32 32 33 eller email bestilling@rudolf-mathis.dk