24 retter til jul

1.

Kammusling – æble – yuzu
Brickkurv med røget laks og lakserogn
Havtaskecarpaccio og blæksprutte – salsa
Knivmusling – røget agurk – grøn mayonnaise

2.

Bold med kongekrabbe
Gratineret østers – sabayonne – panko
Lun hummerbisque og hummer
Julerulle med sprøde grøntsager – gambas – soya – ingefær

3.

Rødtunge med røget bakskuld
Rødtunge med sprød brødskorpe og trøffelsauce
Rødtunge med kaviar, vagtelæg og spinat
Rødtunge med souffléfars, salturt, saltcitron og lime

4.

Pighvar med citrongræs, grøn karry og syltet lotusrod
Pighvar med tomat, oliven og tomatolie
Pighvar med morkler og morkelsauce
Pighvar med græskar – syltet og friteret

5.

Julesalat med andekråser og selleri
Confiteret vagtellår med jordskokpuré, chips og ristede nødder
Ballotine af andelår  med vagtelbryst og glaseret rødkål
And á l’orange og pommes pailles

6.

Mandarinsorbet og chips af mandarin
Kardemommeis med sprød Pain d’epices
Nøddefragilité med chokolademousse
Riz á l’amande kugler med syltede kirsebær

Pris kr. 1195,-
Vinmenu kr. 700,-