24 retter til jul

1.

Kammusling med æble og citrusmayonnaise
Brickkurv med røget laks og lakserogn
Safransuppe med muslinger
Knivmusling med røget agurk og savarin

2.

Bold med kongekrabbe, chilimayonnaise og shiso
Gratineret jomfruhummerhaler med persille
Hummer med rosa grapesauce
Samosa med mangochutney

3.

Rødtunge med røget bakskuld og purløgssauce
Rødtunge med sprød brødskorpe, saltet citron og hvidvinssauce
Rødtunge med kaviar og vagtelæg
Rødtunge med souffléfars, tomatsalsa og basilikumsauce

4.

Pighvar med citrongræs, grøn karry og syltet lotusrod
Fish & chips med pighvar og tatarsauce
Pighvar med morkler og morkelsauce
Pighvar med syltede græskar og sauce beurre blanc

5.

Julesalat med andekråser og sellerisalat
Confiteret vagtellårog bryst med jordskokkepuré
Dådyrmedaillon med tyttebær og sauce poivrade
And á l’orange og pommes pailles

6.

Mandarinsorbet med mandarinfilter og karikas
Romfromage med syltede rosiner og vandbakkelse
Nøddefragilité med chokolademousse
Riz á l’amande med syltede kirsebær

Pris kr. 1195,-
Vinmenu kr. 700,-