Menu oktober

Forretter

Ristet tun med kammuslinger, sprøde salater, teriyaki og friterede risnudler

Dampet fjæsing med glaskål, salturt, Granny Smith æbler og østerscréme

Stegt kuller med svampeduxelle på sprød toast, friterede Enokisvampe og morkelsauce

Hovedret

Grillet pighvar og helleflynder med hummer, syltede græskar, pommes Anna og sauce beurre blanc

Dessert

Brombær- honning pannacotta, brombærsorbet, sprød honningflage og brændt, hvid chokolade

3 retter kr. 575,-/3 vine kr. 445,-
4 retter kr. 675,-/4 vine kr. 545,-
5 retter kr. 775,-/5 vine kr. 645,-

En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1535,-
(Aperitif, 5 retter med vine og kaffe med petits fours)

 

Tilvalg af franske oste kr. 135,-

Indbagt Munsterost, frisk Munsterost, Barkasse og bagte pære