Det sker på Rudolf Mathis i 2021
i den 37. sæson:

 

3. september, kl. 18.00
Fisk- og skaldyrsaften

 1. oktober, kl. 18.00
Bourgogneaften

3. oktober, kl. 17.30
Kokketræf

22. oktober, kl. 18.00

Tilbageblik fra det Kgl. Køkken
krydret med et par anekdoter – med fhv. Kgl. Hofkok Jens Peter Kolbeck, Puk & Team

23. oktober, kl. 18.00

Tilbageblik fra det Kgl. Køkken
krydret med et par anekdoter – med fhv. Kgl. Hofkok Jens Peter Kolbeck, Puk & Team

27. oktober, kl. 12.00
Kokkeskole

Tirsdage og torsdage
i november, kl. 18.00

Muntre aftener med
Nils Peter Holm

Onsdage i november 3., 10., 17. & 24. kl 12.00

Kokkeskole

Julemenu
24 retter i 6 serveringer
Fredage og lørdage
fra den 19. nov. – 18. dec.,

samt 21. og 22. december

kl. 18.00

Nytårsmenu
ud af huset

Fredag den 31. december