Det sker på Rudolf Mathis i 2022
i den 38. sæson:

6. maj, kl. 18.00
Fisk- og skaldyrsaften

I samarbejde med Allan fra H.J. Hansen
Amuse
Øster på tre forskellige måder:
Naturel – med ramsløg – gratineret østers
Vin: Champagne Lancelot Royer Cuvée des Chevaliers
Rimmet kammusling, knivmuslinger, blåmuslinger med krydderurter, citrus, salturt, issalat
Vin: 2020 Pouilly Fumé, Chateau de Tracy, Loire
Toast med friskpillede fjordrejer, hvide asparges og sauce mousseline
Vin: 2020 Riesling Bronzelack, Schloss Johannisberg, Rheingau
Pighvar og hummer, courgetteblomst med hummermousse, tomat og hummerbisque
Vin: 2020 Chateau Minuty Cuvée d’Or Rosé, Provence
Sprød bold med kongekrabbe, spicy mayonnaise og kongekrabbesalat
Vin: 2018 Pinot Gris, Dorfburg, Meyer-Fonné, Alsace
Havtaske med jomfruhummer, grønne asparges, ravioli med skaldyrsmousse og sauce beurre blanc
Vin: 2019 Chardonnay Reserve, DAOU Family Estates, Paso Robles USA
Sct. Peters fisk og gambas fra grill med tagliatelle og sauce Matelot
Vin: 2017 Chambolle-Musigny, Premier Crû, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne
 
Kaffe/te og chokolade og karamel grand four
Pris pr. person kr. 1795,-

 

9. september, kl. 18.00
Store Fiskeaften

 

7. oktober, kl 18.00

Bourgognearrangement

 

21. og 22. oktober 

Tilbageblik fra det Kgl. Køkken,
krydret med anekdoter

med fhv. Kgl. Hofkok Jens Peter Kolbeck, Puk & Team

 

Kokkeskole

2., 9., 16., 23. og 30.
november

En dag i køkkenet
med kokkene

 

Tirsdage & torsdage
i november

Muntre aftener med Nils Peter Holm og Tage Krog Nielsen

 

Julemenu

24 retter i 6 serveringer
fredage og lørdage fra

18. november – 17. december

 

Nytårsmenu
ud af huset

31. december
Afhentes mellem
kl. 13.00 og 16.00