Aftenmenu

September menu

 

Forretter

Jomfruhummer i sprød panko med tomater, grillet courgette, oliven og basilikum olie

Stegt pighvarpå sauté af sensommergrønt med ingefær, citrongræs og soya-sauce

Bagt kulmule-medaillon med nøddepanade i bouillon med Karl-Johan svampe  og æbler

Hovedret

Helleflynder fra brændegrillen med hummer, majs, kantareller, pommes rösti og beurre blanc

Dessert

Sensommerbær med sorbet og sprød kakao med blommetrifli og vaniljeis

 

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 465,-
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 565,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 665,-

Da vi ikke har á la carteretter om aftenen, skal man mininum bestille 3 retter.

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1595,-
(Aperitif, 5 retter med et glas vin til hver ret og kaffe med petits fours)

 

Tilvalg af franske oste kr. 175,-

Franske komælksoste med trøffel, pære, fennikel og nødder