Aftenmenu

Hver tirsdag, onsdag og torsdag i december

Fredag og lørdag serverer vi vores julemenu 

 

Forretter

Crémet safransuppe med fisk og skaldyr

Rødtunge med sprød blondetuile, hummer og basilikumsauce

Pighvar med skorzonnerødder og morkelsauce

Hovedret

Fisk fra brændegrillen med samosa, jordskokkevariation, pommes Anna og sauce beurre blanc

Dessert

Chokoladekage med chokoladecréme, madarinsorbet og coulis

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 465,-
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 565,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 665,-

En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1595,-
(Aperitif, 5 retter med et glas vin til hver ret og kaffe med petits fours)

 

Tilvalg af franske oste kr. 145,-

Franske rødkitoste med kvædekompot og fladbrød