Aftenmenu

August menu

 

Forretter

Tuntatar med avokado, syltet og stegt makrel, teriyaki og sprød sesamtop

Pighvar i kadaif med spinat og sauce med lime og grøn peber

Hummer med sommerkål og hollandaisesauce med rød hyldeblomst

Hovedret

Grillede fisk med salturt, nye gulerødder, kantareller og sauce beurre blanc

Dessert

Kirsebærcheesecake med kirsebærcoulis og kirsebærsorbet

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 465,-
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 565,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 665,-

Da vi ikke har á la carteretter om aftenen, skal man mininum bestille 3 retter.

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1595,-
(Aperitif, 5 retter med et glas vin til hver ret og kaffe med petits fours)

 

Tilvalg af franske oste kr. 175,-

Franske fåremælksoste med abrikosgarniture