Aftenmenu
29. april, 30. april og maj måned
Forretter
Hvide asparges, skaldyr, vagtelæg, ramsløgsmayonnaise og sprød brickdej
Pighvar og hummer, tomatsalsa, friteret courgetteblomst og basilikumsauce
Kongekrabbesalat med kulmule, sprød bold af kongekrabbe, mango og grapesirup
Hovedret
Grillede fisk med grønne og vilde asparges, nye kartofler og sauce beurre blanc
Dessert
Sprød tærte med lemoncurd, brændt marengs og hvid chokoladeis med yuzu
3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 465,-
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 565,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 665,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1595,-
(Aperitif, 5 retter med et glas vin til hver ret og kaffe med petits fours)
Tilvalg af franske oste kr. 145,-
Franske gedemælksoste med oliven og sprøde fladbrød