Aftenmenu

29. april, 30. april og maj måned

 

Forretter

Hvide asparges, skaldyr, vagtelæg, ramsløgsmayonnaise og sprød brickdej

Pighvar og hummer, tomatsalsa, friteret courgetteblomst og basilikumsauce

Kongekrabbesalat med kulmule, sprød bold af kongekrabbe, mango og grapesirup

Hovedret

Grillede fisk med grønne og vilde asparges, nye kartofler og sauce beurre blanc

Dessert

Sprød tærte med lemoncurd, brændt marengs og hvid chokoladeis med yuzu

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 465,-
4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 565,-
5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 665,-

En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1595,-
(Aperitif, 5 retter med et glas vin til hver ret og kaffe med petits fours)

 

Tilvalg af franske oste kr. 145,-

Franske gedemælksoste med oliven og sprøde fladbrød